Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği'nden Çocuk Esirgeme'ye Büyük Destek!

A. Fuat Bodur'un liderliğinde, Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Esirgeme Kurumu'na gelen dernek yönetim kurulu üyeleri ve bir çok dernek başkanı ve yönetimi kurum müdüründen ihtiyaçları için her zaman hazır olduklarını belirttiler.

Güncel Yayın: 07 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 07.10.2023 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkan A. Fuat Bodur başkanlığında yardım seferberliğine devam ediyor.

Son olarak  Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Esirgeme Kurumu'na elbise, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulunan dernek yönetimi tam kadro olarak katıldığı toplantıda biraraya geldi. Yardım programına İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ile Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe de katıldı.

A. Fuat Bodur'un liderliğinde, Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Esirgeme Kurumu'na gelen dernek yönetim kurulu üyeleri ve bir çok dernek başkanı ve yönetimi kurum müdüründen ihtiyaçları için her zaman hazır olduklarını belirttiler. 

İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe de her zaman derneğin yanında olduklarını belirterek dernek başkanı A. Fuat Bodur'a ve yönetimine teşekkür ettiler.

Programda çocuklara destek olmak Amacıyla 250 çift Ayakkabı, giysi  ve kırtasiye malzemesi okul müdürüne teslim edildi.

Başkan A. Fuat Bodur yaptığı mkısa konuşmada şunları söyledi: Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan Genel Başkan vekilimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız, Yönetim kurulu üyelerimiz ve özellikle İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ile STK Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Herkes elinden geleni yaptı. Dernek yardım demektir, yardımlaşma demektir, biz sadece toplanmak için biraraya gelmiyoruz. Birilerine dokunabilmek, yardımcı olmak ve şnsanlığa faydalı olmak için biraraya geliyoruz. Bunun en güzel örneklerinden birini daha bugün yaşadık. Çok mutluyum, Allah yardım eden, gayret eden, lojistik sağlayan, emek veren herkesten razı olsun.'

Çok teşekkür ederiz.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.