Doğuş'un karısından "Ayrılık" açıklaması

Ayrılacakları söylenen Doğuş ve Hoşgedem Hidayetkızı cephesinden haber var.

Magazin Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 18:15:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Popçu Doğuş 'un "karısından ayrılıyorlar" haberlerine eşi tarafından yalanlama geldi. Azerbaycan'da yaşayan popçunun eşi Hoşgedem Hidayetkızı eşinin, işleri için İstanbul'da olduğunu ve Doğuş'un tekrar Bakü'ye gelip ailesinin yanında olacağını açıkladı. Öte yandan Hoşgedem Hidayetkızı, eşinin doğum gününü çocukları ile olan fotoğrafını paylaşarak kutladı. 

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre, Azerbaycan'da eşi Doğuş ile birlikte ARB TV'de "Günaydın Azerbaycan" adlı programını hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri sunan Hoşgedem Hidayetkızı, eşi ile ayrılık söylentilerine son verdi. Televizyondan seyircilere açıklama yapan Hidayetkızı, Doğuş'un programda olmamasının sebebini, bir takım işleri var diyerek açıkladı. Hoşgedem Hidayetkızı "Eşim iki gün televizyonda olmayacak. İstanbul'da işleri var. İşleri bitince ailesinin yanına tekrak Azerbaycan'a dönecek" dedi . Hoşgedem Hidayetkızı seyircilere dönerek "bu kez canlı yayına babaları yok ama oğlu burada "diyerek çocuklarını canlı yayına çıkardı.

Öte yandan Hoşgedem Hidayetkızı eşinin doğum gününü çocukları ile olan fotoğrafını paylaşarak kutladı. Böylelikle ayrılacakları söylenen çiftin evliliklerinin üstündeki kara bulutlar ve soru işaretleri kalkmış oldu. 9 yıldır evli olan çiftin ikiz çocukları bulunuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.