Düzce'de Kar Küreme Aracı Tıra Çarptı: 2 Ölü

Düzce Anadolu Otoyolu Gümüşova mevkisinde meydana gelen kazada iki kişi öldü.

Güncel Yayın: 11 Şubat 2025 - Salı - Güncelleme: 11.02.2025 11:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Düzce Anadolu Otoyolu Gümüşova mevkisinde meydana gelen kazada iki kişi öldü.

 Alınan bilgiye göre, İstanbul istikametinde B.G'nin kullandığı plakası öğrenilemeyen Karayolları'na ait kar küreme aracı, aynı istikamette ilerleyen Metin Ç.'nin kullandığı demir ve sac yüklü TIR'a arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç köprüden aşağıya devrildi.

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda her iki sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yapılan inceleme sonrasında sürücülerin cansız bedenleri Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.