Eğlenerek öğrenip partiyle bitirdiler

Eyüpsultan Halk Eğitim Merkezi’nin 3-6 yaş arası çocukları mezuniyet şenliğinde gönüllerince eğlendi.

Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Eyüpsultan Halk Eğitim Merkezi’nin  3-6 yaş arası çocukların temel gelişimlerine katkı sağlamak için düzenlenlediği oyun odası etkinliği bir mezuniyeti daha gerçekleştirdi.

Bir yandan çocukları sosyal hayata hazırlamak diğer yandansa çalışan ebeveynlere destek olmak amacıyla düzenlenen ücretsiz eğitim programı bir yenisini daha başarı ile tamamladı.

Yaş kategorilerine göre öz bakım, takım çalışması ve ilk öğretime hazırlık gibi eğitimleri birbirinden eğlenceli yöntemlerle öğrenen miniklerin mezuniyet baloları da oldukça renkli geçti.

Hayatlarının ilk mezuniyet coşkusunu yaşayan çocuklar balonun startını Elif öğretmenleriyle pasta keserek verdi. Etkinliğe en sevdikleri çizgi kahramanlar da katıldı. Eğlence diploma töreninin ardından dağıtılan hediyelerle sona buldu. 

Minik öğrencileri ile gurur duyduğunu söyleyen Elif Ece Korkut programın yazın yeni öğrencilerle devam edeceğinin müjdesini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.