'Engel Olma' Platformu Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Halkalı Atakent Moda Düğün Davet Salonu'nda yapılan ödül törenine engelli aileleri ve engellilere destek olan sanatçılar ve işdamları katıldı. Tören sonunda TRT sanatçısı Fuat Erenoğlu Türk sanat müziği eserleri ve Rumeli şarkılarıyla davetlileri coşturdu

Güncel Yayın: 23 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 23.05.2023 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

'Engel Olma' Platformu  Ödülleri törenle sahiplerine verildi.

Halkalı Atakent Moda Düğün Davet Salonu'nda yapılan ödül törenine engelli aileleri ve engellilere destek olan sanatçılar ve işdamları katıldı. Tören sonunda TRT sanatçısı Fuat Erenoğlu Türk sanat müziği eserleri ve Rumeli şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

Törenin sunuculuğunu ünlü televizyon yapımcısı ve gzeteci Nursel Eroğlu yaptı.

Neşe içinde geçen törende ünlü Osmanlı tasarımcısı Saltanat Motiflerinin tek temsilcisi Sabiha Alakuşu, gazeteci Osman İslam, Rumeli dernekleri Platformu Başkanı Recep Osman Erdoğan, Moda Davet ve Düğün Salonu sahibi plaket aldılar.

Törene katılanlara bir teşekkür konuşması yapan Engel Olma Platformu Başkanı Serdar Kurtuluş davetlilerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti.

Tören konukların şarkılar eşliğinde halay çekmeleriyle son buldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.