Fame Model Of Turkey Final ve Gala Gecesi'ne Ünlü Akını!

Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde yapılan final gecesi yerli ve yabancı ünlü konukların katılımıyla yapıldı.

Magazin Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 11:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Podyuma giden yolda; Fame Model Of Turkey organizasyonunda Ruhi Anılan imzası vardı

Fame Model Of Turkey yoğun bir katılımla  Finali gerçekleşti.

Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde yapılan final gecesi yerli ve yabancı ünlü konukların katılımıyla yapıldı.

Gecenin sunucuları Zeliha Çal ile Ercan Arkat esprileri ve enerjileriyle keyifli anlar yaşattı.

Yarışmada Kadınlar da Melisa Aslan, Erkeklerde Furkan Yıldırım birinciliği göğüslerken, Burak Gündüz ve Buse Aksüt ikincilik, Okan Leventoğlü ve Nil Gül ise üçüncülük tacını taktılar. Yarışmanın Sanat Yönetmenliği ve  Koreografisi Asil Çağıl tarafından tarafından yapıldı.

Final gecesine Avusturyalı manken ve sosyal medya yıldızı, ünlü model Florian Macek’in yanısıra, Galatasaray yöneticilerinden Turgay Kıran, 2020 Best Model Yarışması'nda Basın Güzeli Yasemin Karamisa, Zeynep Dizdar, Faruk K. ve Aslı Kökçe katıldılar.

Gecede Sibel Gökçe mini bir gösteri yaparken  ünlü sanatçı ve jüri üyesi Faruk K., Aslı Kökçe Ve Zeynep Dizdar sahne alarak enerjileri ve sesleriye herkesi coşturdular.

Gecenin sunucuları Zeliha Çal ile Ercan Arkat oldu..Fame Model Of Turkey Başkanı Ruhi Anılan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi: Bu yarışma burada bitti anmcak hiç kimse mücadeele etmeden yani emek vermeden bir yerlere geleceğini sanmasın. Çok çalışıp çok iyi yerlerde yer almak mümkün. Sadeve bu yarışmanın etiketini kullanarak bir yerlere geleceğini sananlar yanılırlar. Gençlerden tek isteğimiz bu ülke ve bu ülkenin tanıtımı için çalışmak ve çalışmak.’

Yarışma finalinde modellerin giydiği By Günay erkek giyim modelleri ve Oktay Seven markaları da davetliler tarafından çok beğenildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.