FARKLI BİR ROMAN

Özellikle çocukların dünyasına çok önem verilmesi gerektiğini, eğer onları anlayamayıp elimizden bir sabun köpüğü gibi kaçırdığımız takdirde neler yapabileceklerini................anlatmak istedim.

Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Polisiye ve Psikoloji  Roman Türünde Yeni Bir Soluk Yeni Bir İsim Yeni Bir Kalem Yeni Bir Eser.
Yağız Karahan
Oyunculuk.mankenlik,yazarlık ve sonrası diye söze başlayan Yağız KARAHAN,kısa film senaryosu yazdığını ve bu konuda çalışmalar devam ettiğini ifade ediyor.
YARDIMCI OYUNCULUKTAN YAZARLIĞA
Arka Sokaklar, Beş Kardeş, Söz, Gülperi, Karadayı gibi dizilerde kısa süreli rollerden sonra,yazarlığa başarılı bir geçiş yapan  Yağız Karahan la Konuştuk.
Alaca Gölge isimli polisiye ve  psikoloji türündeki romanıyla çok farklı bir eser yazdığını ifade eden Karahan, daha şimdiden film yapımcılarının yakından takip ettiği kişiler arasına girdiğini söyledi.
Yazmayı ve oyunculuğu çok sevdiğini ifade eden Karahan, romanı hakkında şunları söyledi.'' aynı zamanda güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım.DLS yayınlarından çıkan  bu romanımla toplumsal bir mesaj vermek istedim. Sevgiyi,sevgisİzliği,mutluluğu ve mutsuzluğu anlatmak istedim.Özellikle çocukların dünyasına çok önem verilmesi gerektiğini, eğer onları  keşfedemeyip elimizden bir sabun köpüğü gibi kaçırdığımız takdirde  neler yapabileceklerini................anlatmak istedim.
Çocuk yaşlarda içlerinde biriken sevginin,kinin,nefretin ve yalnız bırakılmanın sonuçlarını anlatmak istedim.Çocuklarımızın geleceğini karartmamak adına ,toplumun onlara potansiyel suçlu gibi bakılmaması adına,asıl ebeyenlerin kendisini sorgulamak istedim.Aydınlık  bir dünyadan ,karanlık bir dünyaya nasıl geçilebileceğini ifade etmek istedim.Ve romanınım devamı için daha şimdiden çalışmalara başladığımı söyleyebilirim. İnanıyorum ki ekranlarda çok büyük zaman kayıplarına neden olan  anlamsız dizilerden çok daha anlamlı ve toplumumuzda yer alan bir çok insanın kendini içinde bulacağı bir eser diyebilirim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.