Fastfood’un yeni adı Manastır Food 58. bulvar Caddesi’nde

Burak Akgül, Zeytinburnu’nun tarihi mekânı Manastır Restaurant Cafe’nin İkinci Şubesini Manastır Food olarak Zeytinburnu’nun en işlek caddesi 58. Bulvar’da hizmete açtı.

Güncel Yayın: 05 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.03.2023 15:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kuyum, döviz ve inşaat sektöründen sonra hizmet sektörüne hızlı bir giriş yapan Burak Akgül, Zeytinburnu’nun tarihi mekânı Manastır Restaurant Cafe’nin İkinci Şubesini Manastır Food olarak hizmete açtı. 

Zeytinburnu’nun en işlek caddesi 58. bulvar caddesi Depo durağında yapılan açılışa yoğun ilgi oldu.

Irmak Grup bünyesinde hizmet vermeye başlayan Manastır Food’un hamburger, ciğer ve sandviç çeşitleri vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Manastır Food’un açılış kurdelesini AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta ile Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül birlikte kestiler. 

Manastır Food ve Irmak Grup’un Ceosu Burak Akgül davetlilerle tek tek ilgilenerek çeşitlerinden ikram etti.

Dualarla yapılan açılışın ardından ikramların sürdüğü gün boyu izdiham yaşandı.  

Manastır Food ve hizmet sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Irmak Grup’un Ceosu Burak Akgül şöyle konuştu: ‘Zeytinburnu Manastır Cafe Restaurant ile hizmet sektöründe kendimizi ispatladığınızı düşünüyoruz. Çünkü Zeytinburnu’nda fastfood üzerine çok fazla alternatif yoktu. Bu kez fastfood olarak zincir halkamızı genişletmeyi bu alanda da Manastır Cafe Restaurant gibi kalitemizi göstermeyi amaçladık. Sabahtan beri davetlilerden aldığımız tepkilere bakılırsa çok doğru bir karar vermişiz. Burada böyle kalitenin ön planda olduğu fastfood restoran açığı vardı, onu keşfettik ve kendi yerimiz bir kısmını bu işe dönüştürdük.'

‘Manastır Cafe Restaurant’ın bir eşi yok’

1600 yıllık tarihin içerisinde yıllardır hizmet veren Manatstır Restorant Cafe tarihli ve mistik ortamıyla İstanbulda özel bir yer. Biz de geçen yıl devraldığımız bu restoranda özel menüler hazırladık. Serpme kahvaltıdan ızgara çeşitlerine, salata ve tatlı çeşitlerine kadar her çeşidimiz özeldir. Bu yüzden de bir yıldır büyük bir ilgi görüyoruz. Burası da Zeytinburnu’nun göbeği, 58.bulvarın tam ortası, burada aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.’

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.