Garanti BBVA Emeklilik, Müşterilerini Sağlıklı Yaşa Festivali’nde Buluşturuyor

Garanti BBVA Emeklilik, 21 Eylül Cumartesi günü İstanbul’un tarihi binalarından Salt Galata'nın büyüleyici atmosferinde, Live to Bloom ve Studio Plus iş birliğiyle müşterilerine özel “Sağlıklı Yaşa” festivali düzenliyor.

Güncel Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

 

Garanti BBVA Emeklilik, 21 Eylül Cumartesi günü İstanbul’un tarihi binalarından Salt Galata'nın büyüleyici atmosferinde, Live to Bloom ve Studio Plus iş birliğiyle müşterilerine özel  “Sağlıklı Yaşa” festivali düzenliyor. Festivalde, alanında uzman eğitmenler çeşitli atölyeler ve sohbetler düzenleyerek Garanti BBVA Emeklilik müşterilerini sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirecek.

 

 

"Keşfet, İlham Al, Paylaş!" ana temasıyla gerçekleşecek festivalde katılımcılar, deneyim köşelerinde yoga, meditasyon, sanat ve aromaterapi gibi birçok farklı konuda düzenlenen atölyelere katılabilecek. Günlük hayatına iyi yaşam rutinleri katmak isteyenler bu atölyelerde gerekli ipuçlarına ulaşabilecek. Program boyunca farklı uzmanlık alanlarına sahip konukların sağlıklı beslenme, egzersiz, mindfulness ve iyi yaşam pratiğiyle ilgili sohbetlerine eşlik edebilecek misafirler, konularla ilgili akıllarındaki soruları sorma imkanı bulabilecek. Gün boyunca katılımcılara sağlıklı atıştırmalık ve çeşitli ikramların sunulacağı bu festivale, Garanti BBVA Emeklilik müşterisi olan ve kayıt yaptıran herkes katılabilecek.

 

Alanında Uzman Eğitmenler ile Çeşitli Seanslar ve Atölyeler Düzenlenecek

 

09:15-10:00 Psikolog ve Mindfulness Eğitmeni Gözde Tutanç ile Qi Gong 

10:15-11:00 Yoga & Ayurveda Eğitmeni ve Mindfulness Koçu Meltem Fakabasmaz ile Yoga ve Nefes Çalışması

11:15-12:00 Yoga Eğitmeni & Yazar Zeyneb Uras ile Yaşam Yogam

12:15-13:00 Aslı San Bilgin ile Topraklanma ve Aromaterapi Atölyesi

13:15-14:00 Betül Avcı ile Yüz Yogası

14:15-15:00 Aromaterapist Simge Kamacı ile Aromaterapik Parfüm Atölyesi

15:15-16:00 Sanatçı ve Yazar Gökçe İrten ile Sanat Atölyesi 

16:15-17:00 Müzisyen ve Bütünsel Ses Şifası Uygulayıcısı Suzin Akalan Maçaro ile Ses Meditasyonu 

 

İyi Yaşam Pratiklerine Dair Sohbetler Edilecek

 

11:00-11:15 Açılış Konuşması

12:15-13:00 İyi Oluş Hayatın Her Adımında - Beslenme Uzmanı Diyetisyen Dilara Koçak, Ultramaraton Yüzücüsü Yasemin Altıntaş ve  Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy

14:15-15:00 Bedenine & Zihnine İyi Bak - İlker Çağlayan

 

2022 yılında yenilenen iyi yaşam platformu Sağlıklı Yaşa, Garanti BBVA Emeklilik müşterilerinin sevdiklerine ve kendilerine bugünden iyi bakmaları, hayatı dolu dolu ve sağlıklı yaşamaları için ayrıcalıklı bir dünya sunuyor. Sağlıklı Yaşa dünyasında on binlerce kişi yogadan sağlıklı beslenmeye, meditasyondan çocuk atölyelerine, kültür turlarından el sanatlarına birçok farklı alandaki etkinliklerden ücretsiz veya avantajlı şekilde yararlanabiliyor ve sağlıklı yaşamı destekleyen çeşitli markalardan indirimli olarak faydalanabiliyor.

 

Garanti BBVA Emeklilik, Sağlıklı Yaşa Festivali’ne katılmak isteyenler için 12 Eylül’de Mobil’den kayıt almaya başladı. Festival ve kayıt süreci ile ilgili detaylara www.garantibbvaemeklilik.com.tr’den ulaşılabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.