Hak edilen fiyatlar konuşulmalı

Her şeyden önce gayrimenkul sektöründe konusunda uzman ve tecrübeli ekiplerin yer alması gerekir.. Müşterilerimizin memnuniyetleri sektörümüz için ciddi önem taşımaktadır.

Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yılmaz Küçükçeşme Gayrimenkul sektörünü konuştuk.

İleride doğabilecek mağduriyetlere neden olmamak için talep edilen fiyatların yerine gerçekten hak edilen fiyatlar konuşulmalı ve müşterilerimize bunlar sunulmalıdır.

Her şeyden önce gayrimenkul sektöründe konusunda uzman ve tecrübeli ekiplerin yer alması gerekir.. Müşterilerimizin memnuniyetleri sektörümüz için ciddi önem taşımaktadır.

Ekonomik anlamda, birkaç kuruş fazla para kazanmak adına, İleride doğabilecek mağduriyetlere neden olmamak için, talep edilen fiyatların yerine, gerçekten hak edilen fiyatlar konuşulmalı ve müşterilere sunulmalıdır.

Sun Gayrimenkul olarak şahsen bizim çalışma prensibimiz satış sonrası müşteri memnuniyetine dayalı bir sistemdir. Satışlarımızda ve kiralamalarımızda hak edilen değerin üstüne çıkmak, kiracıyı, alıcıyı ve satıcıyı abartılı fiyatlarla kafasını karıştırmak değil, günümüz koşulları altında her iki tarafı  mağduriyet ten uzak tutmak ta temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Daha doğrusu kazancın helal olanı makbul olmalıdır.

Çeyrek asırlık tecrübe ve konusunda uzman personelimizle işimizi yaptığımız için sıkıntı yaşamadık ve yaşatmadık.

Fakat merdiven altı tabir edilen emlakçıların ve çantacıların son zamanlarda sıkça ortalıkta görünmesi, emlakçılık sektöründe ki dengeyi ciddi anlamda bozduğu gibi, ödenmeyen kiraların artmasına, satışların söz verildiği gibi gerçekleşmemesi ne neden olduğu da gözden kaçmamaktadır.

İşte bu yüzden bizim sektörde satış öncesi  ve satış sonrası müşteri memnuniyeti çok önemlidir.

Türkiye’de, özellikle İstanbul da kentsel dönüşümden kaynaklanan emlak sektöründeki artışların ve değerinin üstüne yapılan satış ve kiralamaların sıkıntısı her geçen gün artmaktadır. Bu konuda biz emlakçılara düşen bir görev varsa bunu da seve seve yapmaya hazırız.

Gayrimenkul danışmanlığının en temel prensibi ise yukarıda ifade ettiğim gibi satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti olmalıdır.

Deprem den sonra kiraları tavan yaptırmak, evlerin fiyatların çok uç noktalara taşımak yerine. böyle felaketlerle hepimizin her an karşılaşabileceğini düşünerek işimizi yapmak ,hem sektörümüze, hem de müşterilerimize inanıyoruz ki çok ciddi değer katacaktır.

Kısacası,gelin işi ehline bırakalım gelin hak ettiği değerlerle önümüze bakalım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.