Haktan'ın 3 yıldır beklettiği şarkı

Haktan yaza " Dön Gel" ile damga vuracak

Kültür Sanat Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 17:26:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ünlü sanatçı Haktan'ın yeni teklisi "Dön Gel" bu yaza damgasını vuracak. Üç yıldır bekletilen şarkıyı kendine has yorumu ile okuyan sanatçı "Dön Gel" için en kısa zamanda kamera karşısına geçecek.

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Haktan şarkının hikayesini anlattı. Şarkıyı 3 yıldır bekletiklerini söyleyen Haktan " Yeni şarkımız Dön Gel tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözleri Cumhur Çiğci, bestesi İsmet Taşçesme'ye ait olan çok güzel bir slow şarkı. Aranjesini de ve yönetmenliğini de İsmet Taşçesme yaptı. Aslında üç yıl önce karar verdiğimiz ama tüm dünyayı etkileyen pandemi ve ardından ülkemizi sarsan deprem nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız şarkımız şimdi sizlere emanet. Konserlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Haziran'da İzmir,Ankara, Bursa, Isparta,Samsun, Antalya ve İstanbul'da konserlerimizde dinleyicilerimle buluşacağım. Bu yoğunlukta fırsat bulduğum ilk anda DÖN GEL'i kliplendireceğiz" diye konuştu.

Tüm dijital platformlarda yerini alacak olan " Dön Gel " sanatçının hayranları tarafından sabırsızlıkla uzun zamandır bekleniyor.

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.