Halis Kahriman, Mustafa Yeneroğlu İle Dernekleri Buluşturdu

Esenyurt Deva Partisi Kurucu Başkanı Halis Kahriman kendi ofisinde, CHP listesinden 3. Bölge 6. sıra milletvekili adayı Av. Mustafa Yeneroğlu'nu doğulu dernek başkanlarıyla bir araya getirdi.

Güncel Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 19:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esenyurt Deva Partisi Kurucu Başkanı Halis Kahriman kendi ofisinde, CHP listesinden 3. Bölge 6. sıra milletvekili adayı  Av. Mustafa Yeneroğlu'nu  doğulu dernek başkanlarıyla bir araya getirdi.

Seçime bir kaç gün kala çalışmalarını hızlandıran Kahriman her fırsatta kendi ofisini Deva Partisi hizmetine sunmaya devam ediyor. Dernek başkanlarının katıldığı yemekli toplantının ana konusunu Halis Kahriman'ın 'Neden Aday Olmadığı' sorusu oluşturdu.

Sorular karşısında sıkıntılı anlar yaşayan Yeneroğlu, seçimi kendilerinin yapmadığını, Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin yaptığını, eğer kendileri seçime kendi logolarıyla girselerdi kesinlikle Halis Kahriman'ın aday olacağını umduğunu söyledi.

Konuşmaları davetlileri tatmin etmemiş olacak ki ortam soruların üst üste gelmesiyle gerginleşti.

Av. Mustafa Yeneroğlu aslında bu tür seçimlerin şahıslar üzerinden değil ilkeler üzerinden olması gerektiğini belirterek ortamı yumuşatmaya çalışsa da katılımcıları sakinleştiremedi.

Davete katılanlar Halis Kahriman'ın çok emeği olduğunu, Esenyurt'ta CHP oylarının yerel seçimlerde yüzde 22'den yüzde 52'ye çıkmasında en büyük payın Halis Kahriman'a ait olduğunu ve Kahriman'ın aday gösterilmeyerek büyük bir haksızlık yapıldığını belirttiler.

Toplantı gergin bir ortamda dağıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.