Harry Potter ve Sırlar Odası Sürükleyici Hikayesiyle YBY Woods’ta

YBY Woods, 4 Ekim Çarşamba akşamı hafızalarda iz bırakan Harry Potter ve Sırlar Odası filmini konuk ediyor.

Güncel Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 11:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Ormanda Sinema konsepti ile Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde açık hava sineması deneyimi yaşatan YBY Woods, 4 Ekim Çarşamba akşamı hafızalarda iz bırakan Harry Potter ve Sırlar Odası filmini konuk ediyor. 

 

 Harry’in çok sevdiği okulu Hogwarts'a dönme hayallerini ve sırlar odasının açılmasını anlatan film gösteriminin biletlerine bubilet, biletix, passo.com.tr ve biletinial platformlarından ulaşılabiliyor.

 

Tüm dünyada büyük ilgi gören, başrollerini Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint'in paylaştığı Harry Potter’ın ilk üç filmi arasında yer alan “Harry Potter ve Sırlar Odası” sürükleyici hikayesi ile 4 Ekim Çarşamba akşamı 21.00’da YBY Woods açık hava sinemasında hayranlarıyla buluşuyor. 

 

Kapılarını 15.00’te açacak YBY Woods’ta Harry Potter ve Sırlar Odası hayranlarını özel kostümlerden fotoğraf köşesine filmle ilgili pek çok sürpriz ve keyifli aktiviteler bekliyor. 21.00’da başlayacak etkinliğin biletlerine biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.

 

YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor

Ziyaretçileri keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods etkinlik günlerinde kapılarını 15.00’te açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. Dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor, ailesiyle ve arkadaşlarıyla doğanın içinde güzel vakit geçirebiliyor. 

 

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz deneyimler yaratmaya devam ediyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.