Hilmi Karayigit: 'Kağıthane'ye Hizmet için Yola Çıktım'

Ordu Dernekler Platformu ve İstanbul gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan İşadamı Hilmi Karayigit Ak Parti Kahıthane Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 10:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ordu Dernekler Platformu Başkanı İşadamı Hilmi Karayigit Ak Parti Kahıthane Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

Meclis üyesi seçildiği takdirde Kağıthane'ye ve Kağıthanelilere hizmet için elinden geleni yapacağını belirtti.

Belediyecilikte bir çığır açan Ak Parti'nin Kağıthane ve İstanbul genelinde yaptığı hizmetleri herkesin gördüğünü ve bildiğini belirten Karayiğit, hizmet için ekinin taşın altına koymak gerektiğini belirteren yarışan adaylara da şans diledi.

Hilmi Karayiğit sözlerine şöyle edevam etti: 'Kıymetli Dostlarım Yıllardır Ordu STK'larında ve birçok STK'da aktif görev yaptım. 26 Yıldır İstanbul'un Güzide İlçesi Kağıthane İlçemizde İkamet etmekteyim. Ak Partinin bir neferi gibi en alt kademesinden başlayarak, kutsal yürüyüşte, Kağıthane Ak Parti İlçe Başkanlığında komisyonlarda ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundum.
31 Mart 2024 tarihinde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday Adayı Olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım.
Partimizin yetkilileri uygun gördüğü taktirde, büyük bir Hizmet sevdasıyla var gücümle bu yolda çalışmak istediğimi siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim. 
Allah çıkmış Olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin'

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.