İbrahim Tatlıses'in torunu birincilikle mezun oldu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin Karakeçili Türkiye'nin Oxford'u olarak bilinen Harran Üniversitesi'nden mezun oldu. Dede Tatlıses'in "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık" sözüne inat bölümünü birincilikle bitirdi

Magazin Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 17:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in büyük kızı Gülşen Tatlıses Karakeçili'nin 22 yaşındaki kızı üniversiteden mezun oldu. Türkiye'nin Oxford'u olarak bilinen Harran Üniversitesi Reklamcılık bölümünden başarı ile mezun olan Berfin Karakeçili dedesinin meşhur sözünü inat Oxford'u bitirdi.

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre Şanlıurfa'da yaşayan İbrahim Tatlıses'in torunu Berfin Karakeçili, üniversiteden bölüm birincisi olarak mezun oldu. Tarihteki ilk üniversite olarak bilinen Harran Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nü başarı ile tamamlayan torun Tatlıses, mutluluğunu annesi Gülşen Tatlıses Karakeçili ile paylaştı. Okulunda hocaları tarafından çok sevilen ve örnek öğrenci olarak gösterilen Berfin Karakeçili'nin, yüksek lisans eğitimi alacağı da öğrenildi.

Dedesi İbrahim Tatlıses'in "Urfa’da Oxford vardı da biz mi gitmedik” sözünün tam tersine Oxford'a giden toruna, dedesi İbrahim Tatlıses'in mezuniyet hediyesi olarak ne vereceği merak ediliyor.



 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.