İÇİN HIRDAVAT’IN İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ!

İçin Hırdavat’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının bu yılki durağı Zeytnburnu Belediyesi Belgradkapı Sosyal Tesisleri oldu.

Güncel Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 01:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar programları da ağırlık kazandı. 

İçin Hırdavat’ın Her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının bu yılki durağı Zeytnburnu Belediyesi Belgradkapı Sosyal Tesisleri oldu. 

Aile şirketlerinin geleneksel iftar programında Doğu ve Güneydoğu Derneği yönetim kurulu üyelerini Başkan A. fuat Bodur ile birlikte ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Fatma Betül İçin yaptığı açılış konuşmasında katılan herkese teşekkür etti.

Programa Zeytnburnu Kaymakamı Ercan Turan, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta, Zeytnburnu Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Öz, Emekli Memur-Sen Zeytnburnu Başkanı Yunus Gülmek, Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan ve Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı A. fuat Bodur katıldı. 

Dualarla ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği sonrası sırasıyla  Saffet Öz, A.Selami Delibalta ve Kaymakam Ercan Turan birer konuşma yaparak ramazan ayının ve iftarların müslümanları birleştirdiğini ve paylaşmanın önemini anlattılar.

İftar programını organize eden Fatma Betül İçin de yaptığı kapanış konuşmasında şunlara değindi: ‘Sözlerime mülkün sahibi Cenab-ı Hakk’ın bize bugünü nasip ettiği için şükrederek başlamak istiyorum. Size kısaca bir aile şirketi olan İÇİN Hırdavat’tan bahsetmek istiyorum. İçin Hırdavat yarım asra yakın, sektörde 60 bine yakın çeşidiyle büyük yer tutmuş bir aile şirketidir. Şu an 2 tane büyük YAPI marketle perakendede de hizmet vermekteyiz. Bu arada İçin Hırdavat olarak deprem bölgesine ilk günden itibaren yardımlar ulaştırdık.Öncelikle arama kurtarma ekipmanları,, iş elbiseleri, kafa lambaları, iş güvenliği malzemeler, kazma kürek ve gıda kolileri ulaştırdık, Oradaki dramı görünce insanın gözüne uyku girmiyor. Onun için aklımız hala afet bölgesinde. Lütfen yardımlara devam edelim çünkü asıl şimdi orada olma vaktidir.’

Program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.