İçsel Farkındalık Ve Kendini Bulma Süreciyle Ortaya Çıkan Bir Serüven: Ilonı By Dilan

Dilan Damgacıoğlu’nun kendini bulma serüveninde ortaya çıkan ILONI by dilan fikri moda sektörüne yeni bir nefes oluyor.

Güncel Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 17:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

   Dilan Damgacıoğlu’nun kendini bulma serüveninde ortaya çıkan ILONI by dilan fikri moda sektörüne yeni bir nefes oluyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar moda endüstrisinin iç giyim dinamikleri konusunda etkin rol oynayan ILONI by dilan, kuruluş serüveniyle de oldukça değerli bir marka olma yolunda ilerliyor. 

Dilan Damgacıoğlu markası için aklında fikirlerin olduğunu ama aslında asıl sürecin isim bulma esnasında zihninde beliren “İloni” kelimesiyle gerçekleştiğini ifade ediyor. İloni kelimesinin tutku ve neşe gibi anlamlara geldiğinden bahseden Damgacıoğlu, İloni’nin kendisi için anlamını; “Özgürlük için bir haykırış, sıradanlığa başkaldırı ve hayallerinin peşinden gitmek.” olarak tanımlıyor.

Tekdüzeliğe karşı nefes aldıracak bir koleksiyon

Dilan Damgacıoğlu markasının ortaya çıkış fikrinden şu şekilde söz ediyor; “İloni aslında içsel farkındalığımın arttığı ve kendimi bulmaya başladığım bir sürecin sonucunda ortaya çıktı diyebilirim. Markanın estetiği ve yapmak istediğim tasarımlar aşağı yukarı belliydi. Amacım Türkiye’de var olan tekdüzelikten, belli kalıplar içindeki kültürden dışarı çıkartacak nefes aldıracak bir koleksiyon yapmaktı. Tasarım yapmak özellikle de kadınları giydirmek ve benim tasarımlarımla iyi hissettiklerini hayal etmek küçüklükten gelen tutkumdu.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.