islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

İletişim Başkanı Duran: 2 bin 500'ü aşkın medya mensubu zirveyi buradan takip edecek

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Ankara'da düzenlenecek 36. NATO Zirvesi için, ''Burada 1800 kişilik bir çalışma ofisi, çok sayıda canlı yayın noktası ve 40 montaj odası kurduk.

GÜNCEL Yayın: 06 Temmuz 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2026 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 2 bin 500'ü aşkın medya mensubunun zirveyi buradan takip ederek tüm dünyayı bilgilendirmesine imkan sağlayacağız.'' dedi.

Millet Kütüphanesi'nde kurulan medya merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelen İletişim Başkanı Burhanettin Duran, zirvenin devlet ve hükümet başkanları düzeyinde en yüksek katılımlı organizasyonlardan biri olmasının beklendiğini belirtti. Duran, "NATO 3.0" söylemiyle öne çıkan zirvenin, ittifakın geleceğine yön verecek kararların ele alınacağı önemli bir platform olacağını ifade etti.

Zirveyi 2 bin 500'ü aşkın gazetecinin takip edeceğini aktaran Duran, Millet Kütüphanesi'nde 1800 kişilik çalışma alanı, canlı yayın noktaları ve 40 montaj odalarının oluşturulduğunu kaydetti.

Zirvenin ana gündeminde transatlantik ilişkilerin güçlendirilmesi, Avrupa'nın güvenliği ve savunma harcamalarının yer alacağını söyleyen Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sayıda liderle ikili görüşmeler gerçekleştireceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında yapılacak görüşmede ise savunma sanayii iş birliği, KAAN savaş uçağının motor süreci, Halkbank konusu ve iki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılmasına yönelik hedeflerin ele alınmasının beklendiğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.