İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İşadamları Derneği /İSİYAD)'ın Geleneksel iftarına yoğun ilgi!

Avcılar Duble Tree Bay Hilton Otel'de verilen iftara Ak Parti İstanbul milletvekili halis dalkılıç, Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı A. Fuat Bodur ve siayet dünyasından ünlü isimler ka

Güncel Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 16:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İşadamları Derneği /İSİYAD)'ın Geleneksel iftarına yoğun ilgi oldu.

Avcılar Duble Tree Bay Hilton Otel'de verilen iftara Ak Parti İstanbul milletvekili halis dalkılıç, Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Başkanı A. Fuat Bodur ve siayet dünyasından ünlü isimler katıldı.

Davete evsahipliği yapan İSİYAD Başkanı Cemal Çoban ve Başkan Yardımcısı A. Fuat Bodur misafirleri kapıda karşıladı.

Dernek Başkanı Çoban açılış konuşmasında yaptığı konuşmada davete katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi: 'Her sene geleneksel olarak yaptığımız iftara siyasilerden ve işadamlarından önemli isimlerin katıldığını görmek bizi çok mutlu etti. İSİYAD olarak yeni projelerle her zaman yanınızda olduğumuzu bilin. Her geçen gün yeni projelerlle işdamlarımıza ve sanayicilerimize kredi konusunda yardımcı olmaya hazırız. Devletimiz sanayiciler için çok büyük imkanlar sunmaktadır. Yeter ki biz sistemli ve düzenli bir şekilde bu imkanları takip edelim.'

İftar sonrası milletvekilleri ve işadamları plaketle ödüllendirirldi.

Sağlık alanında büyük işilere imza atan ve her geçen gün yeni teknolojilerle hastanelerini donatan Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu da plaketle ödüllendirildi.

Urlu'ya plaketini Ak Parti istanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Doğu ve Güneydoğu Deneği Başkanı A. Fuat Bodur birlikte verdiler.

Hüseyin Urlu'ya sağlık hizmetlerindeki olağanüstü gelişmeleri takip ettiği ve hastanelerinde uyguladığı için teşekkür eden Halis Dalkılıç, hizmetlerin devam etmesini temenni ettiğini belirtti.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.