İşte CHP'den aday gösterilmeyen ünlüler

CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Hafta sonuna damga vuran listeler gündemde... CHP'den liste dışı kalanlar arasında ünlü isimler de var. İşte CHP'de liste dışı kalan ünlü isimler

Siyaset Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 10:07:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News
DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'ye kontenjan verilen CHP listesinde dikkat çeken isimler var. CHP'nin ortak listesinde liste dışı kalan isimler ve listede yer alan isimler sosyal medyanın gündeminde. CHP listeleri gündemdeyken liste dışı kalan ünlü isimler de bulunuyor. Sanatçı Candan Erçetin CHP'den milletvekili aday adayı olmuştu ancak listelerde yer almadı. Yine aynı şekilde Sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal, CHP'den milletvekili aday adayı olmuştu ancak o da listede yoktu. Ses sanatçısı Onur Akın ve oyuncu Filiz Taçbaş da listelerde yer almayan ünlü isimler arasında bulunuyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.