Karate'de Şampiyonlar Zeytinburnu'ndan Çıkacak!

Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda Pazartesi Çarşamba ve Cuma seanslarında ders yapılırken, gençlerin çok gayretli oldukları görülüyor.

Spor Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 18:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Özaslan Spor Kulübü ve Toprak Karete Spor Kulübü , gençlerin fiziki, ruhsal ahlaki gelişimine katkı sağlamak, sporu teşvik etmek, yeteneklerini keşfetmek, madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için seferber oldu. Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda Pazartesi Çarşamba ve Cuma seanslarında ders yapılırken, gençlerin çok gayretli oldukları görülüyor.. Şampiyon Karateciler Zeytinburnu'ndan çıkacak slopganıyla yola çıkan antrenör ve öğrenciler her seansta şampiyonluk için çalıştıklarını belirtiyor.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Batuhan ÖZASLAN
15.08.2023 00:03
Özaslan Spor Kulübü ve Toprak Karate Spor Kulübü olarak, ortak çıktığımız bu uzun serüvenli yolda nihayi amacımız; zeytinburnu ilçemize nice ahlaklı, başarılı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek şampiyon sporcular yetiştirmektir. Özaslan SK Başkanı
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.