Kıyısın Köyü Kadınları Derneği Başkanı Neziha Karakaya!

Ilgaz Kıyısın Köyü Kadınları Dayanışma Derneği ilk kongresini yaptı. Kongreye yapılana kadar dernek başkanlığı görevini başarıyla yürüten Neziha Karakaya yeniden başkan seçildi. Kongreye Kıyısın Vakfı Başkanı Mehmet Danacı da katılarak destek verdi.

Güncel Yayın: 02 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 02.06.2023 12:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ilgaz Kıyısın Köyü Kadınları Dayanışma Derneği ilk kongresini yaptı. Kongreye kadar dernek başkanlığı görevini başarıyla yürüten Neziha Karakaya yeniden başkan seçildi. Kongreye Kıyısın Vakfı Başkanı Mehmet Danacı da katılarak destek verdi.

Kongrenin Divan Başkanlığını Fatih Çil yaparken, Cengiz Şahin ve Mehmet Danacı divan katipliğine seçildiler.

Kongrede söz alan Neziha Karakaya faaliyetlerini anlattığı kısa bir konuşma yaptı. Karakaya konuşmasında deprem bölgesine ayni ve nakdi yardım yaptıklarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını, kermes yaptıklarını ve Zeytinburnu yöneticilerini ziyaret ettiklerini belirtti.

Kıyısın Vakfı Başkanı Mehmet Danacı da yaptığı konuşmada, Kıyısın Köyü Kadınları Dayanışma Derneği'nin kısa zamanda çok işler başardığını ve kendilerine her anlamda destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Seçim sonunda Mehmet Danacı'ya Tuz Lambası plaketi vererek teşekkür eden Başkan Neziha Karakaya'ya Mehmet Danacı da plaket vererek başarılar diledi.

Kongre toplantısı üye kadınların ikramları ile son buldu.

Tek liste ile yapılan seçimde yönetim güven tazeledi. Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl: Neziha Karakaya (Başkan) , Nurten Çil(Başkan Yardımcısı) , Fatma Dildar (Siyasi ilişkiler) , Gülten Haşim (Muhasebe) , Meryem Şahin (Halkla İlişkiler) Nehibe Şener (Sekreter) , Ayten Uygun (Sekreter Yardımcısı).

Yönetim Kurulu Yedek: Aysun Şener, Satı Haşim, Gönül Öztürk, Sevgi Yıldırım, Hacer Küçük, Gönül Küçük, Gülten Şener. Denetleme Kurulu (Asil) Ruziye Uygun, Hülya Şahin, Neslihan Çil. Denetleme Kurulu (Yedek) Özlem Karakaya, Fatma Şener, Fatma Sevim.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.