Köfteci Yusuf'a Küreselcilerden Büyük Komplo!

Yerli ve Milli işletmelere karşı savaş açan Küresel Yahudi markalarının son oyunu tutmadı.

Güncel Yayın: 10 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2024 21:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Yerli ve Milli işletmelere karşı savaş açan Küresel Yahudi markalarının son oyunu tutmadı.

İsrail’in Gazze’de, Lübnan’da ve Suriye’de yaptığı işgale ve katliama destek veren  Burger King, McDonald's ve Starbucks uluslararası firmalar; halkın boykot etmesinin intikamını Köfteci Yusuf gibi yerli ve helal markalardan çıkarmaya çalışmaktadır.

Duyarlı milletimiz bu oyuna gelmeyecektir.

Türkiye genelinde 280 işyeri, 12 bin çalışanı, 700 gıda mühendisi olan bir firma sadece 2 dükkanında ürünlerine binde bir oranında domuz eti katma saflığını gösterir mi?.

Aklın ve mantığın kabul etmediği bu olayda bir KOMPLO olduğu şüphesi hakimdir.

Birileri, bir gizli el Yahudilere hizmet mi etmektedir?.

 

Nihayet Köfteci Yusuf’tan açıklama da bir usulsüzlük olduğu yolundadır.

Açıklama aynen şöyledir:

 

Köfteci Yusuf AŞ'den, son günlerde basında yer alan iddialar üzerine şirketin sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Ürünlerimizde asla domuz eti kullanılmamıştır. Bu olumsuz analiz sonuçları normal prosedürde tespit yapılan şubeye hızlı şekilde tebliğ edilmeliydi." ifadesine yer verildi.

İlk analizle ilgili sonuçtan 18 Mart'ta haberdar olunduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Normal Bakanlık işleyişindeki teamüle göre olumsuz bir sonuç tespit edildiğinde sonuç derhal olumsuzluk tespiti yapılan iş yerine bildirilir. 15 Şubat'ta Ankara Çankaya'daki bir şubemizden saat 11.25-11.40 aralığında pişmiş dönerden 400 gram numune alınıyor. Analiz sonucu 27 Şubat'ta çıkıyor. 29 Şubat'ta Ankara Etimesgut'taki bir şubemizden saat 14.40-15.00 aralığında pişmiş köfteden 300 gram numune alınıyor. Analiz sonucu 7 Mart'ta çıkıyor.

 

"DİREKT BİLDİRİM YAPILSAYDI TÜM SÜREÇLER İZLENEBİLİRDİ"

Açıklamada, direkt bildirim yapılması halinde kamera kayıtları başta olmak üzere tüm süreçlerin (karkas alınan etin tedarikinden başlanarak; üretim aşaması, üretim aşamasından sevkiyat sürecine ve nihai olarak ürünün satışı ve numune alınan ana kadar) kontrol edileceğini ve böylelikle alınan numunenin izlenebilirliğinin sağlanacağı belirtildi.

Olumsuz sonuçlar usule aykırı bir şekilde çok geç bildirilmesinde kasıt mı var?

Olumsuz sonuçların usule aykırı bir şekilde çok geç bildirildiği iddia edilen açıklamada, bu durum nedeniyle izlenebilirliğin gerekli ölçüde sağlanamadığı aktarıldı.

Açıklamada, "Nitekim bu izlenebilirliğin en şeffaf ve kabul edilebilir aşaması kamera kayıtlarının incelenmesi olacağından numune alınan partinin bahsettiğimiz süreçlerine ilişkin kamera kayıtlarına ulaşmamız mümkün olmamıştır." ifadesi kullanıldı.

Her iki işlemde de ne çiğ üründen ne de pişmiş üründen şahit numune almıyorlar. Çiğ üründen de şahit numune alabilirlerdi. Çünkü gen testi çiğ ürün veya pişmiş ürün fark etmeksizin aynı sonucu verir. Bize de çiğ üründen şahit numune bırakabilirlerdi. Çünkü biz tek merkezde üretim yapıyoruz. O ürünler tespit yapılan şubelerde üretilmedi. Bir olumsuzluk olsa tüm ürünlerimizde bulaş olurdu ve 280 şubemizde de benzer olumsuzluklarla karşılaşılırdı. Ancak bu teamüle aykırı bir şekilde uzunca bir süre sonra bildirim şubeye değil, merkezimize yapılmıştır."

 

"YERİNDE YAPILAN DENETİMDE OLUMSUZ SONUÇLA KARŞILAŞILMADI"

Açıklamada, numune alma işlemleri esnasında bir çok teknik hata yapıldığı savunularak, şu bilgiler paylaşıldı:

"Bu hatalar yapılan analizlerin sonuçlarını gerçeklikten uzaklaştırmaktadır. Bu hususlarla ilgili tüm teknik detayları hukuki süreçler sonuçlandığında kamuoyu ile paylaşacağız. Yukarıda bahsettiğimiz usulsüzlükler içeren ve gerçeği yansıtmayan analiz sonuçları sonrasında Tarım İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından üretim tesisimizde yerinde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuz sonuç ile karşılaşılmamıştır. Bilakis üretim tesisimizin hijyen ve diğer uygunluk koşullarını taşıdığı değerlendirilmiştir."

Açıklamada, Türkiye nezdinde 280 şubesi bulunan ve 12 bin personel istihdam eden şirketin nezdinde iddia edildiği gibi bir tağşiş yapılmasının mümkün olmadığını aktarıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.