Koroplast’ın Çevre Kirliliğine Dikkat Çeken Yeni Reklam Kampanyası Yayınlandı

Doğanın ve çevrenin korunması için bugüne dek sayısız çalışmaya imza atan Koroplast, insan eliyle çevreye verilen zararın boyutlarına dikkat çektiği yeni reklam kampanyasını duyurdu.

Güncel Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 13:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapay zeka ile genişletildi, insan eli ile kirletildi

 

 

Doğanın ve çevrenin korunması için bugüne dek sayısız çalışmaya imza atan Koroplast, insan eliyle çevreye verilen zararın boyutlarına dikkat çektiği yeni reklam kampanyasını duyurdu. Yapay zeka destekli “Generative Fill” özelliği kullanılarak oluşturulan kampanyada yapay zekanın dahi öngöremediği çevre kirliliğinin boyutları çarpıcı fotoğraflarla gözler önüne seriliyor.

 

Sürdürülebilir bir gelecek için bugüne kadar birçok çalışmaya öncülük eden Koroplast, yapay zeka destekli yeni reklam kampanyasıyla çevre kirliliğinin boyutlarına bu kez farklı bir açıdan dikkat çekiyor. Koroplast, hayata geçirdiği yeni reklam kampanyasında yapay zeka desteğiyle görsellerin tamamlanmasını sağlayan “Generative Fill” özelliğini kullanarak; deniz, nehir ve plajdan alınan üç farklı fotoğrafın yapay zekayla nasıl tamamlandığını ve devamında da gerçekte bu doğal alanların nasıl göründüğünü tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor.

 

Koroplast, reklam kampanyasıyla tüm tüketicilere de bir çağrıda bulunuyor. Yapay zekanın bile hayal edemediği bu kirliliğin ancak birlikte durdurulabileceğini vurguluyor ve "Yaşanılabilir Bir Dünya Birlikte Kolay” diyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.