Kuyruk oluşturan lezzetleriyle dikkatleri üzerine çekiyor

Adana'da çıktığı lezzet yolculuğunu başarılarıyla İstanbul'da sürdüren Ümit Öner, "Adanalı Ümit Usta Ocakbaşı", ismi ile hizmet verdiği Kozyatağı'nda, yoğun ilgi görüyor.

Kültür Sanat Yayın: 29 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 29.05.2023 15:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News
Başta Şaşlık Kebabı, Bol Fıstıklı Sarma Beyti Kebap, Patlıcan Söğürme, Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte, Et Tava, Yaprak Ciğer ve Adana Kebap olmak üzere daha birbirinden lezzetli ürünleriyle müşterilerini en güzel şekilde ağırlayan Ümit Usta, "Sabah 10'da buraya geliyorum ve ekibimle birlikte hazırlık yapıyoruz ardından mekanımızın önünde uzun kuyruklar oluşuyor, Gece 1'e kadar müşterilerimizi ağırlıyoruz ve bu durum da bizi çok gururlandırıyor. 1'den sonra ise yeniden Hal'e gidip ürünlerimi alıyorum ve ertesi güne hazırlık yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz ve ekibim ile de her zaman mütevazi hoşgörülü ve güler yüzlü oldukları üzere gurur duyuyorum" diye konuşuyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.