Mardinliler Derneği'nden Arısoy'a Muhteşem Karşılama!

Zeytinburnu Ak Parti Belediye Başkan adayı Ömer ARISOY doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerinin desteğini almaktan memnun olduğunu söyledi.

Güncel Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 11:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İstanbul Mardinliler Derbeği Başkanı Dilman Kaya’nın kurban keserek muhteşem bir kalabalıkla konuk ettiği  ZeytinburnuAk Parti  Belediye Başkan adayı Ömer ARISOY doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerinin desteğini almaktan memnun olduğunu söyledi.

Kurban kesiminden sonra sloganlarla, tezahüratlarla dernek binasına çıkan Ömer Arısoy gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu ve çok teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye polat, Çırpıcı Mahalle Muhtarı Mustafa Çalışkan, Kazlı Çeşme muhtarı Özgür Terzi’, Doğu ve Güneydoğu Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Algül,  Doğu ve Güneydoğu Derneği Gençlik Kolları Başkanı İslam Akyüz katıldı.

Dernek merkezinde yapılan toplantıda açılış konuşmasını İstanbul Mardinliler Derbeği Başkanı Dilman Kaya yaptı.

Kaya her zaman Başkan Ömer Arısoy'un yanında olduklarını, Arısoy'un çok vefalı bir hizmet adamı olduğunu, yaptığı hizmetlere, eserlere hayranlık duyduğunu belirtti. Dilman Kaya şöyle devam etti: ' Bu yerel bir seçim. Yerel seçimlerde o ilin veya ilçenin içinden gelen, sorunlarını bilen insanlar aday gösterilir. Şimdi Ömer Arısoy giibi bir Blediye Başkanı varken, kendini ispatlamış biri varken, her cenazemizde, düğümüzde, hastalığımızda yanımızda gördüğümüz biri varken biz niye macera arayalım. Tabii ki Ömer Arısoy Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz.'

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Meclis Adayı Abdülhakim Kaya da Başkan Arısoy'u sonuna kadar desteklerini belirterek şçyle konuştu: 'Hiç kimse parti ismi vermiyor ancak bizim canımız çok yandığı iç.in isim de vereceğim, parti de söyleyeceğim. CHP zihniyeti bu memlekete bugüne kadar hiç bir artı değer katmamıştır. Hizipçilikten hiç kurtulammaıştır. Zeytinburnu'nda 7 tane aday adayı olmasına rağmen, kendi içlerindeki kavga yüzünden dışarıdan bu ilçeyi hiç tanımayan, bir tane sokağını bile bilmeyen bir adayı monte etmiştir Biz bu dayatmalara karşıyız..'

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.