Mehmet Demir Aday Adaylığı Sürecine Destek Verenlere Teşekkür Etti!

Kahramanmaraş'tan Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Mehmet Demir, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Listesi açıklamasının ardından kendisine gösterilen ilgi ve destek için teşekkür metni yayınladı.

Güncel Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı görevini yürütürken kendi memleketi olan Kahramanmaraş'tan Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Mehmet Demir, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Listesi açıklamasının ardından kendisine gösterilen ilgi ve destek için teşekkür metni yayınladı.

Aktüel Gazete aracılığı ile Başta Cumhurşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlara, Milletvekillerine, Ak Parti Kahramanmaraş İl yönetimine, Afşin İlçe yönetimine ve hemşehrilerine teşekkür eden Demir, duygularını şöyle ifade etti: “Aday adaylığı msürecinde şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Aday olamasam da her zaman Kahramanmaraş’ın ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimin yanındayım. Sevgi ve Saygılarımla”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.