Merkezefendi Tıp Festivali Kutsi Konseriyle Taçlandı!

Merkezefendi Tıp Festivali 9 günün ardından dün yapılan Lutsi konseriyle sona erdi

Güncel Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 00:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkezefendi Tıp Festivali 9 günün ardından dün yapılan kapanış konseriyle sona erdi
Festivalin son gününde  ünlü sanatçı ve oyuncu Kutsi sahne aldı. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen ‘Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’ 10 Haziran Cumartesi günü mesir macunu dağıtımı ve Soner Sarıkabadayı konseri ile başlamıştı.    9 gün süren festival kapsamında konser, seminer, atölye çalışmaları, dinleti, kültür gezisi, gösteri, yarışma ve Merkezefendi’yi anma gecesi gibi birçok etkinlik yer aldı. Kapanış konserine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, ve ilçe protokolü katıldı. Merkezefendi Millet Kıraathanesi yanında verilen konserde gençler nostaljik şarkılarla coştu.

Kutsi'yi sahnede çiçek vererek kutlayan Başkan Arısoy 24 yıldır yaptıkları festivalin geleneksel bir şenliğe dönüşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve seneye tekrarı olması için küçük bir işleri olduğunu belirterek 2024 yerel seçimlerini işaret etti. 

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.