Merkezefendi Tıp Festivali mesir macunu saçımızla başladı

Tam 9 gün sürecek fstival kapsamında konser, seminer, atölye çalışmaları, dinleti, kültür gezisi, gösteri, yarışma ve Merkezefendi’yi anma gecesi gibi etkinlikler olscak.

Güncel Yayın: 10 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2023 23:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen ‘Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’  Soner Sarıkabadayı konseri ile başladı.    9 gün sürecek festival kapsamında konser, seminer, atölye çalışmaları, dinleti, kültür gezisi, gösteri, yarışma ve Merkezefendi’yi anma gecesi gibi birçok etkinlik yer alacak.   Açılışa AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Kaymakan Ercan Turan Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, kadın kolları başkanı Derya Aslan, Gençlik kolları başkanı Emrehan Sav, ve muhtarlar katıldı.Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği festivalde protokol halka mesir macunu saçtı. Merkezefendi Millet Kıraathanesi yanındaki alanda kurulan platformdan saçılan mesir macunlarını almak için birbirleriyle yarışan kalabalık renkli görüntülere yol açtı. 
Mesir saçımızdan sonra sahne alan şarkıcı Soner Sarıkabadayı gençleri coşturdu. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.