Merkezefendi'de Davul Zurnalı Kentsel Dönüşüm!

Zeytinburnu Merkezefendi'de bulunan ve Arnavut Mahallesi olarak bilinen semtin komple dönüşümü davullu zurnalı oldu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un ailelerle tek tek görüşerek sonuca bağladığı Kentsel Dönüşüm projesinin anlaşması yapıldı.

Güncel Yayın: 16 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.07.2023 20:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber: Osman İslam

Zeytinburnu Merkezefendi'de bulunan ve Arnavut Mahallesi olarak bilinen semtin komple dönüşümü davullu zurnalı oldu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un ailelerle tek tek görüşerek sonuca bağladığı Kentsel Dönüşüm projesinin anlaşması TOKİ ile yapıldı. Mahalle sakinleri Başkan Arısoy'a teşekkür ederek yıllardır çözülemeyen kentsel dönüşüm sorununu tüm mahalleyi kapsayacak şekilde çözen TOKİ'ye de minnet duyduklarını belirttiler.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kahvaltılı programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: '^Söz verdiğimiz gibi ada bazında dönüşümlere devam ediyoruz. Merkezefendi mahallemizde de ilk ada bazlı dönüşüm projemiz burada gerçekleşiyor. Semt sakinleriyle saygı ve anlayış çerçevesinde anlaştık. Onun içindir ki davullu zurnalı bir törenle yıkımları gerçekleştiriyoruz. Hiç kimsenin rızası olmadan bir şey yapmadık. Zaten herkes yeni ve daha değerli bir eve kavuşacağı için çok mutlu. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz.'

Merkezefendi Kentsel Dönüşüm törenine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un yanısıra, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm G>enel Müdür Yardımcısı Sezai Köse ve mülk sahipleri katıldı. 

Şenli,k havasında geçen programda Başkan Arısoy ve Selami delibalta da  Rumelili vatandaşların oyunlarına katıldı. 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.