Muhabirimiz Edebiyatçı ve Şair Ümit Karaman'ı Kaybettik!

Aktüel Gazete'nin kuruluşundan beri fahri muhabirliğini yapan, sanat ruhlu adamın, Ümit Karaman'ın naaşı, Tozkoparan Uhud camiinde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan mezarlığındaki aile kabristanına annesi Leman Karaman'ın yanına

Güncel Yayın: 20 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2024 09:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Aktüel Gazete'nin kuruluşundan beri fahri muhabirliğini yapan, sanat ruhlu adamın, Ümit Karaman işyerinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Karaman'ın İstanbul Toptan Gıdacılar Derneği'nin Altınşehir'deki merkezinde gerçekleşen rahatsızlığı sonucu kalp krizi geçirdiği nlaşılan Karaman'a ilk müdahale çalışma arkadaşlarından geldi.
Daha sonra 112 acil servisinin kalp masdajı yaptığı ve hemen Çam ve sakurea Hastanesi'ne kaldırılan Karaman'ın yolda ruhunu teslim ettiği anlaşıldı.
Sevenlerini yasa boğan Ümit Karaman yıllarca Aktüel Gazete'ye haber yapan, çok duyarlı ve duygulu bir insan olarak biliniyor.
Karaman evli ve iki çocuk babasıydı.
Aktüel Gazete'nin kuruluşundan beri fahri muhabirliğini yapan, sanat ruhlu adamın, Ümit Karaman'ın naaşı, Tozkoparan Uhud camiinde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının  ardından Kocasinan mezarlığındaki aile kabristanına annesi Leman Karaman'ın yanına defnedildi.
Sevenlerinin camide ve mezarlıkta yalnız bırakmadığı Ümit Karaman'ın eşi Necla hanımın üzüntüsü, oğlu Korhan ve Kızı Dilara'nın gözyaşları kabri başında da sel oldu.
Basın camiasından ise sadece Aktüel Medya Group Başkanı Osman İslam ve Çekiç Magazin sahibi Levent Cekic'in olması dikakt çekti.
Cenaze, basın camiasının ne kadar vefasız olduğu gerçeğini  bir kez daha gözler önüne serdi.
Üzüntümüz büyük, açımız sonsuz ve sınırsız...
Merhum Ümit Karaman'a Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun!
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.