Niloya ve Arkadaşları Ankara’ya Geliyor

Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, minik dostlarını yaz tatilinde de yalnız bırakmıyor.

Kültür Sanat Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 12:13:00
Editör - Osman İslam
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Niloya ve Arkadaşları Ankara’ya Geliyor

Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, minik dostlarını yaz tatilinde de yalnız bırakmıyor. "Müzik Kutusu Müzikali" kapsamında şehir şehir dolaşan çizgi kahramanların sıradaki durağı Ankara. Çizgi kahraman, en yakın arkadaşları Mete ve Tospik’le beraber hafızalara kazınan şarkıları ve eşsiz sahne gösterileri eşliğinde unutulmaz bir deneyime imza atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, minikleri 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Eryaman Göksu Parkı Açık Hava Tiyatrosu’na gizemli bir sesin peşine düştükleri maceraya davet ediyor.

YouTube’da 5 buçuk milyonu aşan abone sayısıyla 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün YouTube kanalında ise Pazar günleri yayınlanan yeni bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Ekranların sevilen yerli çizgi kahramanı, eğlenceli şarkıları ve göz alıcı dekoruyla çocuklara yaz tatilinde de muhteşem bir zaman dilimi vaat ediyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları “Müzik Kutusu Müzikali” ile şehrine geliyor.

Türkiye’nin birçok iline konuk olan Niloya ve arkadaşları; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor. Bu kapsamda çizgi kahramanlar minik dostlarını 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Eryaman Göksu Parkı Açık Hava Tiyatrosu’na unutulmaz bir deneyim yaşamaya çağırıyor.

Ses Nereden Geliyor?

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarını keyif dolu bir hikâyeye çıkarıyor. Arkadaşı Mete ile gizemli bir ses duyan Niloya sesin nasıl ve nerden geldiğinin peşine düşer. Buldukları eski bir radyodur. Sonrasında babasına ait olduğunu öğrendiği radyoyu bıraktığı yerde bulamaz. Niloya karşılaştığı meraklı kargalardan yardım ister; kukla oynatıcısında gördüğü başka bir radyo kafasını karıştırır. Uzun ve sürprizli bu serüvende Mete, Murat, baba, Tospik ,Bay vakvak ve Kargalar Niloya’nın yol arkadaşları olacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.