Onur Akın'dan açıklama

Ünlü sanatçı adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Sanatçının listeye girmemesi her kesim tarafından tepkiyle karşılandı

Siyaset Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 08:25:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan sanatçı Onur Akın'dan adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Akın " Şimdi birlik beraberlik zamanı" dedi. Sanatçı Onur Akın'ın milletvekili listelerin açıklamasından sonra aday olmayışı her kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Sanat dünyası,medya dünyası ve halk tarafından kesin aday olacak gözüyle bakılan Akın için sosyal medya da çok sayıda yorum yapıldı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ünlü sanatçı Onur Akın " Değerli kamuoyuna. Milletvekiliği aday adaylığı sürecinde , desteklerini esirgemeyen sanat,siyaset ve basın dünyasının değerli mensupları dostlarıma ve sanat hayatım boyunca beni hiç yalnız bırakmayan siz değerli dinleyicilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özgür ve bağımsız bir sanatçı olarak her zaman halkımın yanında durup hak,hukuk,adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelemize kaldığım yerden aynı şekilde devam edeceğim. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı" dedi. Sanatçı Akın aday adaylığını açıkladığı andan itibaren en çok yankı uyandıran aday olmuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.