Özlem Şen TARIM propaganda çalışmalarına hız verdi!

TARIM "siyasi partilerde Milletvekili aday adayı olan herkese başarılar diliyor ve seçimlerin Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum,'' dedi.

Güncel Yayın: 01 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 01.04.2023 10:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tozkoparan dan Bir Milletvekili Aday Adayı Özlem Şen TARIM propaganda çalışmalarına hızla devam ediyor.
12 Eylül 1982 İstanbul doğumlu olan Şen TARIM. Makedonya Balkan Türklerinden bir ailenin çocuğu olan, Evli 2 çocuk annesi  Şen TARIM kendini şu cümlelerle ifade ediyor; "çocukluğum, sevgi, saygı ve komşuluğa önem veren İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan, Tozkoparan’ın yemyeşil bahçelerinde geçti. Halen mahalleme olan bağlılığımdan dolayı burada ikamet etmeye devam ediyorum. Ve  semtime hizmeti de bir borç biliyorum" diyen Şen TARIM. Siyasete giriş sürecini ise şu cümlelerle anlattı; "Çevremde yaşayan insanlarla birlikte eşim,  dostum ve iş hayatındaki arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde, zaman zaman,  siyasetin en yoğun geçtiği dönemlerde, sürekli kapılar arkasında eleştiriler yapıyorduk, fakat bu eleştirilerin  bana yeterli gelmediğini hissetmeye başlamam la birlikte, sesimi daha iyi duyurabilmek için bu işin içinde bende olmalıyım dedim ve  siyasete girmeye karar verdim.. Genel Başkanımız, Sayın Ahmet Davutoğlu'nu Başbakanlık döneminde yakından takip eden bir kişi olarak,  kendisinin doğru ifade edilmediğini  ve  bu konunun basına yanlış aksettirildiği kanısına vardım.    Özellikle Türkiye’de şeffaflık yasası paketini çıkartmak isteyen Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu’nun bu  isteğinin yerine getirilmemesi Ülkemizde çok büyük önem arz ediyor diye bilirim" diye ifade etti. Milletvekili aday adaylığını ise; "Parti büyüklerimin desteğiyle Güngören İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görev aldım. Bir süre Dünya Balkan Derneklerine Federasyonun’ da Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Bu görevlerimi layığıyla yerine getirdiği mi düşünüyorum. Özellikle bu görevlerde bulunmanın kendimi ifade etmem de çok yeterli olmadığımı ve halkıma daha çok nasıl faydalı olabilirim diye düşünürken, Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapmak istedim" diye açıklayan Şen TARIM "siyasi partilerde Milletvekili aday adayı olan herkese başarılar diliyor ve seçimlerin Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum, Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu ve doğal afetlerin(deprem, kuraklık ve susuzluk gibi) çok ciddi yıkımlara neden  olduğu böyle günlerde ele ele olmak çok önemli olmalıdır" dedi.Son olarak "Kadın isterse, bir eliyle beşik, bir eliyle Dünyayı sallayabilir" diyen Şen TARIM ayrıca kadınlardan destek istediğini de ifade etti. 

#
Yorumlar (3)
Esra
01.04.2023 12:14
Özlem hanim iyi yürekli merhametli ve adil biri oldugunu aciklamalariyla ve ifadeleriyle belli ediyor.Destegimizle yaninizda olucaz.Hayirli olsun
Öner
01.04.2023 12:09
Hayırlı olsun Özlem hanım
Çiğdem Erdoğdu
01.04.2023 11:47
Hayırlı uğurlu olsun Özlem arkadaşımıza Saygın düzgün karakterli gönlü güzel çok güzel bir arkadaşımızdır yardımsever bu yolda başarılar diliyorum daima arkasındayız
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.