Ramazan Güngör: 'Deva Partisi İstanbul'da Tarih Yazacak'

Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı ses getiren seçim kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

Güncel Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 21:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News
Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı ses getiren seçim kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Deva Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Güngör Deva Partisi olarak İstanbul genelinde yoğun bir seçim kampanyası başlattıklarını ve milletvekili aday tanıtımlarına çok önem verdiklerini söyledi. Güngör demokrasi meşalesini yakan Esenyurt teşkilatı, STK  başkanları , Ağrı ili temsilcileri, bir çok iş insanın katılımıyla Halis Kahrıman ev sahipliğinde aday tanıtım programına katıldı.
Ramazan Güngör, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı'nın ve 3. bölge milletvekili adayı Medeni Yılmaz için düzenledği yemekli bir program için evsahibi Halis Kahrıman'a teşekkür etti. Güngör çalışmaların 14 Mayıs'a kadar aralıksız devam edeceğini ve Deva Partisi'nin İstanbul'da tarih yazacağını özellikle Esenyurt'ta Halis Kahriman faktörünün çok önemli bir oy potansiyeline sebep olacağını da sözlerine ekledi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.