ŞAFAK DÖNER YENİ KONSEPTİYLE DAMAK TADINA ÖNEM VERENLERİ BEKİYOR!

Kartal Cevizli’de 1987’den beri gerçek et dönerle ün salan Şafak Döner, yeni konseptiyle ramazan ayını karşılıyor.

Güncel Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 19:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kartal Cevizli’de 1987’den beri gerçek et dönerle ün salan Şafak Döner, yeni konseptiyle ramazan ayını karşılıyor.

Cevizli Metro durağının hemen yanında yer alan Şafak Döner, bu günlerde yılların verdiği tecrübeyle haklı bir gururu müşterileriyle paylaşıyor.

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti döneri ve gerçek et tadını herkese sevdiren bu lezzetin başında gencecik iki patron var; ünlü kebap dehası Burak Usta ve Engin Sevim, bir de Engin Sevim’in eşi Elif Sevim.

Bu muhteşem üçlü, İşlerini o kadar zevkle ve istekle yapıyorlar ki, onların elinde pideden dönere, künefeden sütlaca, şafak burmadan baklavaya kadar her tad bir başka tatlanıyor.

Özellikle personelin güleryüzü, temizliği ve nezaketleri de işin bir başka güzel yanı.

Damak tadına önem verenler için en iyi adres Şafak Döner dersek hiç de abartmış olmayız.

Şafak Döner, her menüsüyle insanı lezzetin zirvesine ulaştıran bir tad.

Kebap ve pide çeşitleriyle, özellikle et döner menüsüyle adından söz ettiren Şafak Döner 37 yıllık bir tecrübenin ürünü.

1987“den bu yana kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeyen Şafak Döner, müşterilerine her zaman en sağlıklı ve lezzetli tatlar sunmaya devam ediyor.

 

Şafak Döner farklı bir konseptle ve  özenle tasarlanmış mekanıyla çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Dekorundan ışığına kadar farklı bir atmosfer havası estiren mekana girince çıkmak istemiyorsunuz.

Güleryüzlü samimi ve içten işletmecileri Engin Sevim’e, eşi Elif Sevim’e, Ünlü Burak ustaya, serviste hız rekoru kıran 30 kişilik kadrosuyla Şafak Döner, bir kez gittikten sonra vazgeçilmeziniz olacak

Şafak Döner, nefis dönerinin yanı sıra, terbiyeli tavuk çorbası, kavurmalı pidesi, safi et döneri, her türlü ızgara çeşitleri, özel Şafak Sarması ve içli köftesiyle de hayran kalacağınız bir mekan.

Afiyet, şifa olsun!

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.