Sakarya’ya Tıp Merkezi İnşa Ediliyor

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi’nin bulunduğu bölgede Büyükşehir yeni tıp merkezi inşa ediyor.

Sağlık Yayın: 28 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 28.05.2023 03:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanında geliştirdiği dev projelere bir yenisini daha ekliyor. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi’nin bulunduğu bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir tıp merkezi inşa ediyor.



Projesi hazırlanan ve ilk kazmanın vurulduğu yeni tıp merkezinin tanıtım töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin katıldığı törenle gerçekleştirildi.



AKOM’un içerisinde hayata geçirilecek projenin tanıtım töreninde ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, SEAH Başhekimi Prof. Dr. Fikret Halis, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İŞKUR Müdürü Tekin Kaya, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, meclis üyeleri, büyükşehir ve SASKİ bürokratları, muhtarlar, oda başkanları, STK temsilcileri, doktorlar ve sağlık çalışanları yer aldı. Dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nin tanıtım filmi, katılımcılar ve basın mensupları tarafından ilgiyle izlendi ve alkışlandı.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.