SARIYER BELEDİYESİ 15. YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

Sarıyer Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın 15. dönemi başlıyor.

Güncel Yayın: 28 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2024 13:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

SARIYER BELEDİYESİ 15. YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

 

Sarıyer Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın 15. dönemi başlıyor. 30 Haziran’da Çayırbaşı Stadı’nda görkemli bir törenle açılacak olan Yaz Spor Okulları; Futbol, Kız Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Atletizm, Judo, Karate, Badminton, Okçuluk, Kano ve Cimnastik olmak üzere 12 farklı branşt, 7-14 yaş arasındaki 3 bin çocuğa ücretsiz eğitim verecek. Akrobatik gösteri ekibi Karizma Show ve dans gösterilerinin de yer alacağı Yaz Spor Okulları’mızın açılışına katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.