Sen De Bir Çocuk Sevindir

Sen De Bir Çocuk Sevindir Derneği Ramazan ayında hazırlamış oldukları kumanyaların içine ouncak ve kitap takviyeleri yaparak çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 10:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sen De Bir Çocuk Sevindir Derneğinden Ramazan Ayında Çocukları Unutmadı.
hbr ümit karaman
2019 yılından bu yana Türkiye’nin bir çok ilinde bulunan dezavantajlı öğrencilerin eğitimine destek amaçlı faaliyetler yürüten Sen De Bir Çocuk Sevindir Derneği Ramazan ayında hazırlamış oldukları kumanyaların içine ouncak ve kitap takviyeleri yaparak çocukları sevindirmeye devam ediyor.
Dernek Başkanı Neslihan Çatalkaya derneğin faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada şunları ;''İstanbul Kumanya ile yaklaşık 5 senedir çalışmalarımızı sürdürmkteyiz, derneğimiz aynı zamanda, 2023 yılında Türkiyeyi derinden etkileyen depremde faaliyetlerine hiç ara vermeden binlerce aileye de felaketin ilk gününden bailayarak tırlar dolusu, başta gıda olmak üzere hijyen malzemesi , bot mont , soba ,çadır gibi ihtiyaçlarını sağlamaya çalışmış olup aynı zamanda, beş yıllık bu yolculuklarında Türkiye’ nin çeşitli illerinde 17 kütüphane kurarak , 4 anaokulu yenilemiştir. Bir satranç sınıfı ile en güzel projelerimizden biri olan Otizm sınıfı kurmanın gururunuda yaşamıştır. Binlerce çocuğa yeni ayakkabılar montlar , kırtasiye setleri hediye eden derneğimizin amacı, çeşitli maddi imkansızlıklar içinde olan çocuklarımızın kaliteli eğitim almasını engellemeden okula daha mutlu gitmelerini sağlamak ve onların hayatında iyi bir anı bırakmaktır''dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.