Şiddete Dur Demekle Kalma Durdur

Artistaksiyondan Türkiyede Bir İlk. Kadına şiddete hayır temalı " şiddete dur demekle kalma durdur" motto su ile sadece kadın katılımcıların katılacağı ücretsiz workshop eğitimi.

Spor Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Artistaksiyondan Türkiyede Bir İlk. Kadına şiddete hayır temalı " şiddete dur demekle kalma durdur" motto su ile sadece kadın katılımcıların katılacağı ücretsiz workshop eğitimi. Artistaksiyon Toplum güvenliği ve menfaati doğrultusunda insanların güvende kalması için bireysel güvenlik ve bireysel savunma eğitimleri veriyor. Artistaksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Karadağ Konuyla ilgili şunları Söyledi; "Değişen yeni dünya düzeni ile de yeni şuçlar türedi. Modernize ettiğimiz bu program sayesinde kapsamlı uygulamalı simülasyonlu eğitimlerle insanları kötü durum senaryolarına hazırlıyoruz, 1 Kasım 2023 çarşamba saat 17:00 de başlayacak kadına şiddete hayır temalı ‘ şiddete dur demekle kalma durdur’ motto su ile sadece kadın katılımcıların katılacağı ücretsiz workshop eğitimi vereceğiz. Eğitim 1 gün sürecek. İki etapta başlayacak. Sunum ve uygulamalı eğitim olacak".dedi.Eğitim Hacımimi Galata Mandırası sk. No 20 Beyoğlu / İstanbul adresinde yapılacak" motto su ile sadece kadın katılımcıların katılacağı ücretsiz workshop eğitimi. Artistaksiyon Toplum güvenliği ve menfaati doğrultusunda insanların güvende kalması için bireysel güvenlik ve bireysel savunma eğitimleri veriyor. Artistaksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Karadağ Konuyla ilgili şunları Söyledi; "Değişen yeni dünya düzeni ile de yeni şuçlar türedi. Modernize ettiğimiz bu program sayesinde kapsamlı uygulamalı simülasyonlu eğitimlerle insanları kötü durum senaryolarına hazırlıyoruz, 1 Kasım 2023 çarşamba saat 17:00 de başlayacak kadına şiddete hayır temalı ‘ şiddete dur demekle kalma durdur’ motto su ile sadece kadın katılımcıların katılacağı ücretsiz workshop eğitimi vereceğiz. Eğitim 1 gün sürecek. İki etapta başlayacak. Sunum ve uygulamalı eğitim olacak".dedi.Eğitim Hacımimi Galata Mandırası sk. No 20 Beyoğlu / İstanbul adresinde yapılacak
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.