Şile'de Bir Başka 23 Nisan Sokak Şenliği!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı deniz kenarındaki etkinlik alanında oldukça kalabalık bir şekilde coşkuyla kutlandı.

Güncel Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 19:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber  :Fatma Çiçek Geyik 

Şilede iki bayram bi arada kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  deniz kenarındaki etkinlik alanında oldukça kalabalık bir şekilde coşkuyla kutlandı.

   Ünlü sunucu Bugay Akmanın sunumunu yaptığı program Şile Gençlik Orkestrasının konseriyle başladı. Ardından çeşitli oyun dans ve yarışmaların yapıldığı program sürerken  etkinlik alanının dört bir yanında da Atölye  çalışmaları, Spor faaliyetleri,Sanatsal faaliyetler gerçekleştirildi.Gökyüzüne uçurtmalar salındı . Sanat ve Spor dallarında başarı gösteren öğrencilere  ödülleri verildi.Etkinlik alanında köfte ekmek ve içecek  ikramında bulunuldu.

  Şile Belediye Belediye Başkanı İlhan Ocaklı yaptığı konuşmada  özellikle Antakyadan gelen depremzede misafir ,aileler ve çocuklarına destek ve yardımlarının devam edeceğini  belirtti.Onları misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Törene  ayrıca  Şile Kaymakamı  Mehmet Nebi Kayanın yanı sıra  İstanbul Milletvekili Müşerref  Pervin, Tuba Durgut, İstanbul  Milletvekili Adayı Tuba Işık  Ercan da katılım sağladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.