Sınav Okulları’ndan Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneğine Yüzde 40 İndirim!

Sınav Okulları’ndan Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneğine yüzde 40'lık eğitime katkı indirim protokolüne imza attı

Güncel Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 08:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber:FATMA ÇİÇEK GEYİK 
  Fatih Sınav Koleji bünyesinde bulunan Fatih Sınav Kurs,Fatih Sınav Çapa,Haramidere Sınav Koleji,Firuzköy Mektebim SekizOniki Kurs ,Anadolu  Sürücü Kursları ve daha birçok şubesi ile  Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneğine yüzde 40'lık eğitime katkı indirim protokolüne imza attı.  
Protokolü  Kurum adına  Kolej Müdürü Adnan Önder,Kurs Koordinatörü Dr.Sevil Gören, Yusuf Demir eşliğinde  Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı  Fuat Bodur, Denetleme Kurulu  Başkanı  Fatma Geyik, Derneğin Eğitim Sorumlusu   Sevim Akbay, Baskan Yardımcıları İsmet Algül,Şeyhmus Öten İstanbul İl Sorumlusu Nevzat Baran, Tüm Sivil Toplum Platformu Başkanı Derya Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri   ile gerçekleştirdi.
   Çapa Sınav Kurs Kafeterya  sahibi Ayşe Başabaşın sunumu ile gerçekleşen kahvaltı programına  Derneğin Yüksek İstişare Kurulu Üyesi  Marnara Üniversitesi Prof.Dr .Fatma Ayanoğluda ve  Fuat Kutlu eşlik etti.
    Ülkemizde yaşanan deprem afeti sonrası  depremzede öğrencilerede burs vererek küçük açan kurum sahibi Fuat Kurum desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

#
Yorumlar (1)
Kadı
28.10.2023 20:22
Yalan, zam yapıp sonra indirim gibi gösteriyorlar Fuat Kutlu'nun eğitim sektöründeki algılarından biri bu. Uzak durulması gerek.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.