Sivas Kongresi'nin 105. Yılı Beylikdüzü'nde Kutlanıyor!

Sivas Kongresi'nin 105. Yılı Beylikdüzü'nde Kutlanıyor!

Güncel Yayın: 05 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2024 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sivas kongresinin 105. yılı Beylikdüzü'nde kutlanıyor. Beylikdüzü Sivaslılar derneği Başkanı Eyyüp Günay yarın Sivas Kongre binası formatında yapılan dernek binasında gerçekleşecek olan etkinlikle ilgili şunları söyledi: 'Her yıl organize ettiğimiz etkinlik için yoğun bir çalışma yaptık Sivas kongresinin 105. yılı kutlamaları bu yıl da Sivaslılara ve derneğimize yakışır şekilde kutlanacak ve muhteşem olacak. ' 

Dernek başkanı Eyyüp Günay yaptığı açıklamada geçen sene yapılan kutlamanın Türkiye genelinde ses getirdiğini ve Sivas Beylikdüzü Sivaslar Derneği'ne çok yakıştığını belirtti.  Bu yıl da aynı heyecanla yapacağımız kutlamalara  İstanbul Valisi , Sivas Valisi, Beylikdüzü kaymakamı ve Beylikdüzü belediye Başkan'nın  da katılacağı müjdesini veren Günay,  'etkinlikte  Sivas kongresi'ne ait resim sergisi ve konser de yer alacak' dedi. 

Geçen yıl yapılan ve yöresel kıyafetlerin de tanıtıldığı defile büyük ses getirmiş ve bu tür kutlamaları için örnek teşkil etmişti. Sivaslılar dernek başkanı eyüp günay bu yıld a hazırlıkları tamamladıklarını ve çok ciddi bir organizasyona imza atacaklarğını belirtti.  Yarın saat 17:00'de başlayacak olan etkinlik saat 21:00'e kadar devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.