TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa Azerbaycan Basını İle İşbirliği Görüşmeleri Yapıyor!

Dr. Basa beraberinde TİMBİR Başkan Yardımcısı ve Azerbaycan Temsilcisi Agil Alesger ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi Tuğrul Allahverdili ile birlikte Azerbaycan Sivil Toplum Destek Ajansı Genel Müdürü Aygün Aliyeva’yı ziyaret etti.

Güncel Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa beraberinde TİMBİR Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Azerbaycan Temsilcisi Agil Alesger ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi Tuğrul Allahverdili ile birlikte Azerbaycan Sivil Toplum Destek Ajansı Genel Müdürü Aygün Aliyeva’yı ziyaret etti.

Görüşmede iki kardeş ülke arasında sivil toplum alanındaki işbirlikleri ele alındı.

BÜYÜKELÇİ’YE ZİYARET

TİMBİR heyeti Bakü’de Azerbaycan’ın Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı’yı makamında ziyaret etti. Dr. Basa TİMBİR’in Türkiye ve 20 ülkede yürüttüğü çalışmalarla ilgili Büyükelçi Bağcı’ya bilgi verdi.

DR. BASA, AZERBAYCAN YENİÇAĞ MEDYASI’NA KONUŞTU

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Azerbaycan’ın en etkili medya kuruluşlarından Yeniçağ Medya Grubu’na özel bir röportaj verdi. ‘Medya birleşirse milletler birleşir, medya güçlenirse milletler güçlenir’ mesajı veren Dr. Basa, Azerbaycan ziyareti ile iki kardeş ülkenin medya alanında işbirliğini derinleştirmek için gelecekte atacakları adımları değerlendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.