Tüm Kalkınma ve Girişimci İşinsanları Derneği (TÜMKİAD) medya ve sanat camiasını bir araya getirdi

İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü tesislerinde yapılan ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıya sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ile, TÜMKİAD Türkiye Bölge Temsilcileri, sanatçılar, sinema oyuncuları ve magazin dünyasının ünlüleri ile basın kur

Sağlık Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 16:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü tesislerinde yapılan ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıya sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ile, TÜMKİAD Türkiye Bölge Temsilcileri, sanatçılar, sinema oyuncuları ve magazin dünyasının ünlüleri ile basın kuruluşları yoğun ilgi gösterdiler.

TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu açılış konuşmasında Türkiye için birlik olma zamanı diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘Türkiye dünyanı9n parlayan yıldızı. Siz de bu yıldızlardan birisiniz. İş dünyası, basın ve sanatla ayakta durmaktadır. Biz TÜMKİAD olarak bunun farkındayız. Onun için Türkiye’nin her ilinde birbiriyle iş yapacak, ticaret hacmini büyütecek temsilcilikler oluşturduk. Herkes birbiriyle ticaretini ve muhabbetini artırsın istedik. Bu birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz. Bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız.’

Yeşilyurt Spor Kulübü’nün deniz kenarında nezih bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya sanat ve basın dünyasından şı isimler katıldı:

Kanal 7 Euro TV program yapımcısı ve sunucusu Perihan Bozkurt, Sivas Bileşenleri Konseyi Başkanı Müslüm Türkcan, Bakırköy Belediyesi meclis üyesi Emine Dirican, sanatçılar Yıldız Doğan, Nihal Ateş, Burhan Topal, Ahmet Ece, Başak Kar, Nusret Yıldırım, Mükerrem Ayık, Ersin Güloğlu, Siirtli Özkan, TGRT Euro program yapımcısı Ferhat Canbey, İstanbul GÜNDEM Gazetesi ve Haber Sitesi İmtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar, Aktüel Medya Genel Yayın Yönetmeni Osman İslam, sunucu Pekşen İlke Karacan, Neriman Günaydın, Mehmet Elçi, Pusula Haber Emin Doğan, Ekonomist Birol Önderin, Birikim gazetesi Mustafa Küpeli, yönetmen Fatma Koç, Kent Yaşam gazetesi Celal Karaali, Gerçek TV-Radyo Ali Tarakçı, iş adamları Mustafa Sungur, Kasım Aydın, Doğu ve Güneydoğu Marmara bölge başkanı Derin Bozoklu Abay, Bitlis sanatçılar dernek başkanı Zeylan Zeylani, Radyo TV program sunucusu Songül Korkmaz, Yeliz Tan, TV program yapımcısı sanatçı Dilek Albayrak, TV program Radyo yapımcı ve sunucusu Nejla Şan, Hakikat haber Zekeriya Çelik ve çok sayıda sanatçı basın mensubu ve sanatçılar programda yer aldı.

Program sanatçıların bibirinden güzel potborileriyle son buldu.

 

TOPLANTIYA KATILAN TÜMKİAD İL BAŞKANLARI:


 

Adnan AKSU

Kayseri İl Başkanı

Ali SOYDAŞ

Urfa İl Başknı

Altok BOY

Kars İl Başkanı

Cihan AKEL

Sinop İl Bşkanı

Çağrı OCAK

Muğla İl Başkanı

Eyüp ÖZEREN

Gaziantep İl Başkanı

Gürgin TUFAN

Batman İl Başkanı

Umut CİHANGİR

Diyarbakır İl Başkanı

Ahmet KIRIMLIOĞLU

Trabzon İl Başkanı

Asker YILDIRIM

Ardahan İl Başkanı

Enes SELİMOĞLU

İstanbul Anadolu İl Başkanı

Mehmet AYICI

Adana İl Başkanı

Muhammed ELİAÇIK

Kahramanmaraş İl Başkanı

Müslüm BİRDAL

Van İl Başkanı

Oğuz KURUM

Edirne İl Başkanı

Osman ÇELİK

Elazığ İl Başkanı

Sadettin DURAN

Hakkari İL başkanı

Başkanı

Serhat TURAN

Gümüşhane İl Başaknı

Taner KIRANG

Iğdır İl Başkanı

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.