Türkiye'nin Yeni Çizgi Filmi: Süper Selma!

Türkiye'nin Yeni Çizgi Filmi: Süper Selma!

Güncel Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 00:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Yerli bir çizgi film olarak hayata geçen ve Massimo Medya imzası taşıyan Süper Selma, çocuklara eğlenceli bir hikaye sunmanın yanı sıra değerli dersler veren bir çizgi film. 

Kahramanımız Süper Selma, arkadaşı Çağatay ve kedisi Tontik ile sık sık zorluklara ve beklenmedik durumlara karşı heyecan verici maceralar yaşıyorlar ve Süper Selma günü her zaman kurtarıyor. Bu maceralarla çocuklara yardımlaşma ve iyilik dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Süper Selma'nın cesareti ve kararlılığı, çocukları kendi güçlerini keşfetmeye teşvik ederken ilham dolu bir çizgi film deneyimi sunuyor.

Başarılı kadın girişimci Selma Atam’ın yapımcılığını üstlendiği proje, kullanılan yeni teknikler ile yerli animasyonun öne çıkan yapımlarından biri olmaya aday.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.