Ümmü Gülsüm Elkhatroushi'nin Orgnize Ettiği Alışveriş Festivali'ne Yoğun İlgi!

Ümmü Gülsüm Elkhatroushi'nin orgnize ettiği Alışveriş Festivali Florya Crowne Plazada yoğun bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti.

Güncel Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 17:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Haber: Fatma Çiçek Geyik 

Ümmü  Gülsüm Elkhatroushi'nin orgnize ettiği  Alışveriş Festivali  Florya Crowne Plazada yoğun bir kalabalığın katılımı ile gercekleşti.
Birlikte büyüyorum, birlikte güçeniyoruz sloganı ile yola çıkılan Festivalde birçok  firma,küçük işletmeler,el emeği göznuru  ürünler ve özellikle  kadın girişimcilerin ürünleri göz doldurdu.
Çeyiz,takı,porselen çeşitleri,abiye,tesettür kıyafetleri,Turizm sektörü,epiloksi ürünler,Çiçek tasarımları,ev dekorasyonu,hediyelikler,parfüm markaları,çocuk giyim,hurma,çikolata,güzellik ürünleri, el dokuma şal ve eşarplar,patchwork ile el işleri yer aldı.
Festivali düzenleyen  Ümmü Gülsüm  Elkhatroushi kendi markası Salambooking ile yer alırken festival boyunca kermeste yer alan  standtları  ziyaret ederek alışverişe  yer alan katılımcılarla yakından ilgilendi.Elkhatroushi gülen  yüzü ile dikkatleri çekti. 
Katılımcılar arasında Medine Çarşısı,Nur Denizi,Boutigue Ladrans,Maisha'S,Bush,Süslen,Ena  İstanbul,Luwina,Design 2000,Mydafni,Luwinapearls,Şeyma Kolat,SenemceAbaya,Eltheeboutigue,Luluarthome Gönül Çakır,Lepureice Exclusive,Merim Cosmetics gibi firmalarda yerlerini aldı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.