
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında sanat, televizyon ve sosyal medya dünyasından tanınmış isimlerin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, "uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak" ve "uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak" suçlamalarıyla 22 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü ve yeni gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.
Gözaltına alınan isimler arasında Beren Saat, Kenan Doğulu, Enis Arıkan, Kerimcan Durmaz, Ayşe Hatun Önal, Berdan Mardini ve Ozan Doğulu gibi kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de yer aldı.
Operasyonda gözaltına alınan 22 kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, soruşturmaya ilişkin resmi makamların ilerleyen saatlerde açıklama yapması bekleniyor.








