Unutmadıklarımız ve Unutamadıklarımız

Elli yıllık bir geçmişe sahip olan Yörem Folklör Turizm ve Araştırma Derneği Unutmadıklarımız ve Unutamadıklarımız gecesiyle Türk folklorunun değerlerini bir araya getiriyor

Kültür Sanat Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 15:50:00
Editör - Osman İslam
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YÖREM TURİZM FOLKLOR VE ARAŞTIRMA DERNEĞİNDEN 

Otuz yedi yıllık bir geçmişe sahip olan Yörem Folklör Turizm  ve Araştırma Derneği, Unutmadıklarımız ve Unutamadıklarımız geceisiyle Türk folklorunun değerlerini bir araya getiriyor.

Türk Folklorüne gönül vermiş, yaptığı çalışmalarla ülkemize yurt içinde ve yurt dışında bir çok ödül  kazandırmış halk bilimleri uzmanı,araştırmacı, bestekar,söz yazarı  Sefer Aşıkoğlu önderliğinde, Yörem  Turizm Folklor Ve Araştırma Derneği tarafından 17 cisi gerçekleşecek olan   gecede, folklörumuzun duayenleri bir araya geliyor.

Yörem Turizm Folklor ve Araştırma Derneğinin geleneksel hale getirdiği Unutmadıklarımız ve Unutamadıklarımız gecesinin 17.cisi  Cem Karaca Kültür merkezinde gerçekleşiyor.

Yurdumuzun birçok yöresine ait, halk oyunlarının  ve halk  türkülerinin izliyeciyle buluşacağı  gecede  Türk folkloruna hizmet vermiş değerlerine plaket verilmesi bekleniyor.

Sefer Aşıkoğlu yapmış olduğu açıklamada; ''Otuz yedi yıllık bir geçmişe sahip olan  YÖREM TURİZM FOLKLOR VE ARAŞTIRMA DERNEĞİ mizin geleneksel hale getirdiği ve onyedincisi gerçekleşecek olan  Unutmadıklarımız ve Unutamadıklarımız gecesinde , Halk oyunlarına ve halk türkülerine gönül veren değerleri Cem Karaca kültür Merkezin de 12 Haziran pazartesi günü saat 20.00 de bir araya getirecek''dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.