Vali Akbıyık 'Alkışı Hakeden Vali' Ödülünü Yusuf Erbaş’ın Elinden Aldı!

Vali Akbıyık 'Alkışı Hakeden Vali' Ödülünü Yusuf Erbaş’ın Elinden Aldı!

Güncel Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 15:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muğla Valisi İdris Akbıyık Uluslararası Radyocular Birliği(IRU) tarafından Yılın Alkışı Hakeden Valisi Ödülüne layık görüldü. Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf ERBAŞ’ın Muğla valiliği  ziyaretinde ödülü kendisine takdim edildi. Uluslarararası Radyocular Birliği(IRU) tarafından organize edilen 12.Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödülleri Törenine yoğun programı nedeniyle katılamadığını belirten   Vali İdris Akbıyık medyanın önemli kuruluşlarından birisi olan IRU'dan ödül almak güzel bir duygu. Hakkari'de Hayat Var vizyonumuzun  takdir görmesi gurur verici. Şimdi de güzel Muğla için gece gündüz çalışmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ödüle layık gören Radyoculara da çok teşekkür ediyorum, dedi.

IRU Genel Başkanı Yusuf ERBAŞ ; Hakkari'de yaptığı icraatlarla dikkat çeken, halkın içinde halkla beraber yürüttüğü projelerle gönüllere dokunan kıymetli devlet adamı İdris Akbıyık'a Radyocular olarak 'Yılın Alkışı Hakeden Valisi' ödülünü layık gördük. Muğla da da hizmetleriyle gönüller kazanacağına inancımız sonsuz, başarılarının devam edeceğinden eminiz şeklinde konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.